STO Rise of Discovery.jpg

User talk:Koba44

From Star Trek Online Wiki
Jump to: navigation, search

System Images[edit source]

Thanks for uploading all those System Images - Keep up the good work :)

I noticed that to get them to display you are changing the pages to update the image= tag on the {{systeminfo}} template. This to me, has exposed a problem with the template. If you give me a little time I'll update the template so that you wont need to adjust the pages. This should make it easier, and will make the template easier to use.

The template is designed to find the image on its own but the image= tag overrides that process. The template is incorrectly looking for a .png file when the Wiki Guidelines suggest that Screenshots should be .jpg (as you are uploading) - I'll correct the template to find the .jpg files properly, and remove the image= tag later, if needed.

Meanwhile, if you upload more images, either just leave the page as is, or remove the image= tag all-together. Once Ive updated the template they should all just appear - As long as they are named correctly - ie: System Name.jpg

I'll update the template documentation first, so you can see how it should work.

Tahno (talk) 08:38, 31 January 2015 (UTC)

All done. The template should just pick up your images without changing the article pages now. I also corrected the category for missing images to Category:Missing images, so if thats how you are finding them, you'll find them there now. Tahno (talk) 10:50, 31 January 2015 (UTC)